客房与价格

Alle comfortabele kamers zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Selecteer uw gewenste kamertype voor een heerlijke overnachting.

Kleine tweepersoonskamer met douche

De kleinde tweepersoonskamers zijn voorzien van badkamer met douche en toilet, comfortabele boxspring bedden, televisie en telefoon met directe buitenlijn.

19,00

每人每晚客房价格, inclusief ontbijt

选择您的日期

Standaard tweepersoonskamer met douche

De standaard tweepersoonskamers met douche is eenvoudig en knus ingericht. De kamers bevinden zich in het koetshuis of in het hotelgebouw en bieden uitzicht op het mooie landgoed.

Kamerfaciliteiten: telefoon, draadloos internet, televisie, radio en een badkamer met douche en toilet.

In dit kamertype kan een babybed geplaatst worden, maar geen bed. Uw hond is welkom in dit kamertype in overleg met de receptie van het hotel. Hiervoor wordt een toeslag gevraagd.

23,75

每人每晚客房价格, inclusief ontbijt

选择您的日期

Standaard eenpersoonskamer met douche

De éénpersoonskamers zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet, radio en een telefoon met directe buitenlijn.

28,50

每人每晚客房价格, inclusief ontbijt

选择您的日期

Landhuiskamer

De tweepersoonskamers zijn eenvoudig ingericht en zijn voorzien van badkamer met bad en toilet, comfortabele bedden, televisie, radio en telefoon met directe buitenlijn. In het gehele hotel kan gebruik worden gemaakt van draadloos internet. De kamer bevindt zich in het 14e eeuwse landhuis met klassieke uitstraling.

De hond is welkom in dit kamertype in overleg met de receptie van het hotel. Hiervoor wordt een toeslag gevraagd.

28,50

每人每晚客房价格, inclusief ontbijt

选择您的日期

Standaard driepersoonskamer met douche

De standaard driepersoonskamer met douche is eenvoudig en knus ingericht.

Kamerfaciliteiten: telefoon, draadloos internet, televisie, radio en een badkamer met douche en toilet. De kamer in het hotelgebouw biedt uitzicht op het mooie landgoed

In dit kamertype kan geen extra (baby)bed geplaatst worden. Uw hond is welkom in dit kamertype in overleg met de receptie van het hotel. Hiervoor wordt een toeslag gevraagd.

35,63

每人每晚客房价格, inclusief ontbijt

选择您的日期

Grote Landhuiskamer met bad

De landhuiskamer is ruimer dan de standaard kamer en daardoor zeer geschikt voor een langer verblijf of een speciale gelegenheid. De kamer bevindt zich in het 14e eeuwse landhuis met klassieke uitstraling.

Kamerfaciliteiten: telefoon, televisie, draadloos internet, radio en een badkamer met bad en toilet, zithoek.

In dit kamertype kan een extra (baby)bed geplaatst worden. De hond is welkom in dit kamertype in overleg met de receptie van het hotel. Hiervoor wordt een toeslag gevraagd.

42,75

每人每晚客房价格, inclusief ontbijt

选择您的日期

请稍候
结果正在更新。