Vergaderen bij Fletcher Hotels
Succesvol vergaderen op de mooiste locaties van Nederland

Vraag een offerte aan

Vergaderlocatie nabij Apeldoorn

Bent u op zoek naar een geschikte vergaderlocatie nabij Apeldoorn? Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek beschikt over zeven multifunctionele vergaderzalen. De verschillende zalen bieden in totaal een capaciteit voor 130 personen. Bovendien staat ons gemotiveerde team graag voor u klaar.

Effectief bijeenkomen

Voor iedere gelegenheid heeft Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek een geschikte vergaderzaal. Zo is er een ruime zaal voor grootschalige presentaties en zijn er kleinere discussieruimtes voor besloten vergaderingen. Voor meerdaagse bijeenkomsten zijn er lichte werkruimtes die beschikken over natuurlijk daglicht. Daarnaast zijn de vergaderruimtes voorzien van moderne audiovisuele apparatuur.

De vergaderruimtes zijn onder andere geschikt voor:

 • Vergaderingen
 • Trainingen
 • Presentaties
 • Recepties
 • Evenementen
 • Feesten en partijen
 • Huwelijk
 • Teambuilding

Praktische informatie

Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek is centraal gelegen en goed bereikbaar vanaf de snelweg. Het hotel beschikt over 50 parkeerplaatsen waar u gratis gebruik van kunt maken. Tijdens uw verblijf maakt u tevens gebruik van gratis WiFi. Bovendien ligt onze vergaderlocatie nabij Apeldoorn en biedt de natuurrijke omgeving diverse mogelijkheden voor outdoor- en teambuildingsactiviteiten.

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Zalen

7 multifunctionele vergaderzalen tot 130 personen - 46 hotelkamers

 

Theater

Tot 80 personen

Cabaret

Tot 40 personen

School

Tot 24 personen

U-vorm

Tot 30 personen

Carré

Tot 28 personen

Diner

Tot 120 personen

Receptie

Tot 250 personen

 

 

 

 

 

Download het volledige zalenoverzicht

Arrangementen

Basisarrangement (4-uurs)

Basisarrangement (4-uurs)

Geniet van een geheel verzorgde ochtend-, middag- of avondsessie. Eventueel aangevuld met een uitgebreide lunch en/of diner. Alles wordt voor u geregeld en wij maken van uw bijeenkomst een succes.

Meer informatie

8-uurs vergaderarrangement

8-uurs vergaderarrangement

Laat de verzorging van een hele dag vergaderen aan ons over, inclusief lunch en borrelhapjes na afloop. Combineer het met een diner of voorovernachting.

Meer informatie

12-uurs vergaderarrangement

12-uurs vergaderarrangement

Na afloop van uw 12-uurs vergaderarrangement serveren wij u een culinair diner ter afsluiting van uw bijeenkomst. Dit maakt een productieve dag compleet. Of breidt het uit met een overnachting.

Meer informatie

24-uurs vergaderarrangement

24-uurs vergaderarrangement

Geen omkijken naar de tijd, want na uw sessie en diner blijft u in alle rust overnachten. Of komt u van ver? Overnacht dan de avond van te voren.

Meer informatie

32-uurs vergaderarrangement

32-uurs vergaderarrangement

Twee dagen ongestoord vergaderen, inclusief twee maal lunch, één diner en één overnachting. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bijeenkomst te combineren met bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit.

Meer informatie

48-uurs vergaderarrangement

48-uurs vergaderarrangement

Twee hele dagen vergaderen, geheel verzorgd met tweemaal lunch en tweemaal diner. Organiseer bijvoorbeeld een weekend bijeenkomst voorzien van alle gemakken.

Meer informatie

56-uurs vergaderarrangement

56-uurs vergaderarrangement

Drie dagen vergaderen in combinatie met 2 overnachtingen, driemaal lunch en tweemaal diner. Ideaal geschikt voor een meerdaagse (internationale) bijeenkomst op een unieke locatie.

Meer informatie

Teambuilding

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst combineren met een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Bent u op zoek naar een activiteit waarbij de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten? Bij Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek worden tal van faciliteiten aangeboden waarmee u van uw zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke dag kunt maken.

Het toevoegen van een teambuilding activiteit, gedurende of na uw bijeenkomst, geeft de deelnemers energie en draagt bij aan het teamgevoel. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren!

Activiteiten

 • Mountainbiken naar de "Loenense Watervallen"
 • Bezoek het Park de Hoge Veluwe
 • Speel het spel 'Wie is de Mol?'

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Foto's en video's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.